x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil de cinci ani şi-a minţit mama că a fost violat ca să nu fie pedepsit că a lipsit prea mult de acasă

Un copil de cinci ani şi-a minţit mama că a fost violat ca să nu fie pedepsit că a lipsit prea mult de acasă

de Mediafax    |    04 Dec 2011   •   12:38
Un copil de cinci ani şi-a minţit mama că a fost violat ca să nu fie pedepsit că a lipsit prea mult de acasă

Medicii legisti au stabilit ca baietelul de cinci ani din Targoviste care le-a spus parintilor ca a fost violat nu a fost agresat sexual, politistii stabilind ca micutul a mintit-o pe mama sa, speriat ca nu a ascultat-o sa se joace langa casa, ci s-a indepartat de curtea locuintei.

Potrivit reprezentantilor IPJ Dambovita, din primele relatari ale baiatului a reiesit ca acesta ar fi fost ademenit de un barbat si abuzat sexual, dar concluziile medicilor legisti infirma o asemenea agresiune, politistii stabilind ca baietelul a mintit-o pe mama sa, speriat ca nu a respectat rugamintea acesteia de a se juca in apropierea casei.

"S-a stabilit de catre medicii legisti ca baietelul nu a fost agresat sexual, iar politistii au stabilit ca vecinul acuzat nu are nicio implicare in acest caz. Practic, copilul nu a spus adevarul mamei sale, sustinand ca acest barbat l-ar fi ademenit in casa lui, unde a fost batjocorit. Baietelul a avut aceasta reactie deoarece era probabil speriat ca nu a respectat ce i-a spus mama sa, care l-a rugat sa se joace in fata portii casei si sa nu se indeparteze, dar copilul nu a ascultat, a plecat din fata curtii locuintei si a si intarziat, creand emotii parintilor. Repet, situatia nu se confirma, iar mama baiatului si-a cerut scuze celui acuzat pe nedrept pentru o asemenea situatie", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Florescu.

La ora transmiterii acestei stiri, copilul in varsta de cinci ani a parasit Spitalul Judetean de Urgenta din Targovitte, unde a fost examinat de catre doctori, inclusiv de catre medicii legisti, fiind luat de parinti si dus acasa.

Baieteul de cinci ani a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce le-a spus parintilor ca ar fi fost violat de un barbat in timp ce se juca in fata casei.

×
Subiecte în articol: violator targoviste pedofil targoviste