x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un monstru, nu o mamă

Un monstru, nu o mamă

26 Apr 2015   •   13:46
Un monstru, nu o mamă

O mamă din Marea Britanie a fost arestată după ce a fost acuzată că a îngăduit ca fiica ei să fie abuzată sexual, timp de mai mulți ani.

Copilul, care acum are 10 ani, le-a declarat polițiștilor ca a fost abuzată sexual de când era de doar patru ani, declarație care a condus la reținerea a șapte persoane care au fost implicate în acest abuz.

Șapte persoane sunt arestate, la ora acutală, în acest dosar, inclusiv părinții care sunt de origine lituaniană, relatează Daily Mirror, pe pagina digitală a publicației.

Poliția a reținut și interogat mai multe persoane, printre care mama micuței cît și un unchiul al acesteia.

Un reprezentant al autorităților a declarat că: ”Acest caz este cel mai îngrozitor abuz făcut asupra unui copil iar polițiștii care se ocupă de această situație sunt îngroziți. Pe o scara de la 1 la 10, acest caz ocupa poziția 20.”

Între persoanele reținute de poliția Irlandeză se numără mama, o prietenă a acesteia și cinci bărbați care au vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, dintre care patru, se pare, că provin din Europa de est.

Jurnaliști de la Irish Mirror au aflat că fetița a fost luată în grijă de autorităților în anul 2014, timp în care le-a spus psihologilor că era abuzată sexual, dar, cu toate acestea, copila a fost dată înapoi mamei.

Concluzia care vine de la sine este că autoritățile irlandeze au fost încapabile să gestioneze corect situația iar copilul a ajuns să fie abuzat sexualt timp de  încă un an.

×
Subiecte în articol: copil abuzat copil violat mama denaturata