x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasilică Cristi Dănileţ - IMAGINEA JUSTIŢIEI

Vasilică Cristi Dănileţ - IMAGINEA JUSTIŢIEI

de Dan Constantin    |    22 Feb 2015   •   13:41
Vasilică Cristi Dănileţ - IMAGINEA JUSTIŢIEI
Sursa foto: Vasilică Cristi Dănileţ - IMAGINEA JUSTIŢIEI

Vasilica Cristi Danilet isi face bagajele pentru drumuri lungi. Are de indeplinit misii importante de reprezentare incredintate de Consiliul Superior al Magistraturii.


In saptamana ce incepe, solul magistratilor din Romania va ajunge la Madrid, unde este desemnat  in echipa de proiect pentru dezvoltarea unor standarde minime de proceduri disciplinare, intrunita in 26 si 27 februarie.

Dupa atata oboseala , reintors la Bucuresti, Vasilica  Cristi Danilet isi va trage sufletul  pregatind urmatoarea sarcina. El  A fost recompensat cu  cu o noua calatorie de reprezentare.  Membrii CSM s-au gandit ca figura exponentiala pentru magistratii romani nu poate fi decat judecatorul care a fost suspendat din CSM prin votul celor pe care ii reprezenta si si-a recuperat pozitia prin hotarari in instante.

Asadar, Vasilica va fi efigia nimerita pentru a participa la atelierul de lucru  ''Imaginile Justitiei'' care se desfasoara la Londra in 12-13 martie.
Propunerea a fost facuta de Directia afaceri europene a CSM si inaintata plenului prin nota nr. 1715/2015. CSM a aprobat participarea lui Danilet Vasilica la atelierul de lucru si, dat fiind importanta  si complexitatea activitatii in voiajul cu treba de la Londra  el va fi insotit si de purtatoarea de cuvant a CSM.

×
Subiecte în articol: Vasilică Cristi Dănileţ