x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Videanu, Manţog şi Hoara, cel mai bun atac din ţară

Videanu, Manţog şi Hoara, cel mai bun atac din ţară

de Gabriela Mladin    |    28 Oct 2009   •   00:00
Videanu, Manţog şi Hoara, cel mai bun atac din ţară
Sursa foto: www.sutu.ro/

Energia din România se află pe mâni bune, ar spune democrat-liberalii. De parcă nu era de ajuns, Adriean Videanu şi Ionel Manţog l-au cooptat în gaşca de conducători strategi şi pe Marcel Hoară.

Democrat-liberalul a fost numit, prin ordin al Ministrului Economiei, Adriean Videanu, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Rovinari. Informaţia a fost confirmată de directorul general al termocentralei, Gheorghe Daviţoiu.  "Am primit ordinul din partea ministrului şi nu pot comenta mai mult. Până acum eu am avut calitatea şi de preşedinte al CA-ului", a declarat directorul general, Gheorghe Daviţoiu.

Numirea lui Hoară în fruntea Complexului din Rovinari vine în momentul în care la Tribunalul Sibiu, colegul său de partid, Ionel Manţog avea termen de judecată în dosarul de corupţie.

Ionel Manţog conduce Direcţia Economică la Complexul Energetic Turceni şi alături de Marcel Hoară au fost consilieri personali ai ministrului Adriean Videanu. Hoară conduce şi Agenţia de Dezvoltare a Zonelor Miniere, tot din subordinea Ministerului Economiei.

×
Subiecte în articol: observator