x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO EMOŢIONANT: Ce înseamnă să fii ORB pentru o zi, în Bucureşti

VIDEO EMOŢIONANT: Ce înseamnă să fii ORB pentru o zi, în Bucureşti

23 Mar 2014   •   11:25
VIDEO EMOŢIONANT: Ce înseamnă să fii ORB pentru o zi, în Bucureşti

Cei de la Evil Duck Jokes au lasat glumele de-o parte si au realizat un experiment prin care vor sa arate lumii ca bucurestenii nu sunt chiar atat de reci si lipsiti de inima, dimpotriva. Unul dintre ei s-a dat drept un tanar nevazator aflat in mai multe situatii dificile: pierdut portofel, pierdut telefon, aflat pe strada cu masini care-l claxoneaza, la metrou pe marginea peronului etc. Reactia tuturor bucurestenilor care au intrat in contact cu el a fost sa-l ajute, iar sfarsitul este de-a dreptul emotionant, scrie metropotam.ro.

Videoclipul postat pe YouTube este insotit de urmatorul mesaj: "Nu este vorba despre vreo farsa sau gluma. Oamenii cu dizabilitati duc o viata grea in Romania, din moment ce serviciile sociale sunt o gluma proasta, iar facilitatile pentru acestia practic nu exista.

Am vrut sa vedem cum reactioneaza bucurestenii, locuitorii unui oras dur si haotic, cand o persoana care nu vede este pusa in dificultate. Trebuie sa recunoastem ca am ramas fara cuvinte cand am vazut cati oameni au vrut sa ajute. Vrem sa le spunem tuturor ca ii imbratisam si ca speram ca vom putea ajuta si noi la fel de mult cat au ajutat ei intr-o singura zi.

Raspanditi acest clip, daca va place. Va ajuta ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multa lume."

×