x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cunoscut milionar din București a fost descoperit mort în vila sa din Voluntari. Afaceristul era partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea

Un cunoscut milionar din București a fost descoperit mort în vila sa din Voluntari. Afaceristul era partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   12:00
Un cunoscut milionar din București a fost descoperit mort în vila sa din Voluntari. Afaceristul era partener cu Dan Șucu și Cristian Borcea
Sursa foto: FB Virgil Chirila

Un milionar cunoscut din București, Virgil Chirică, a fost descoperit mort în vila sa din Voluntari, înconjurat de mai multe grătare aprinse, într-o scenă care ridică semne de întrebare și atrage atenția poliției. Chirică, în vârstă de 46 de ani, era un om de afaceri respectat, fiind partener într-un proiect imobiliar alături de Dan Șucu și Cristian Borcea, în zona de nord a Capitalei. De asemenea, deținea poziția de director al diviziei de asigurări la o companie importantă de leasing.

Descoperirea macabră a avut loc în baia vilei, unde milionarul a fost găsit fără suflare, iar mai multe grătare erau aprinse în apropiere. Conform informațiilor preliminare, ușa vilei era încuiată pe dinăuntru, iar cheia se afla pe masă, ceea ce complică și mai mult situația.

Deși nu au fost observate urme de violență pe trupul său, această descoperire ridică ipoteza unei posibile sinucideri. Este demn de menționat că Virgil Chirică ar fi avut o tentativă de sinucidere acum patru ani, însă a fost salvat la timp de familie. Surse Antena 3 CNN indică faptul că la acea vreme, milionarul a fost internat și a urmat un tratament medical.

Anchetatorii se concentrează acum asupra faptelor și circumstanțelor care au condus la această tragedie. 

Milionarul Virgil Chirică avea 46 de ani

„La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliției. 

×