x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vouchere la Rabla doar pentru angajaţii Remat

Vouchere la Rabla doar pentru angajaţii Remat

de Gabriela Mladin    |    10 Iun 2013   •   15:46
Vouchere la Rabla doar pentru angajaţii Remat

Tichetele valorice pentru programul Rabla sunt insuficiente. La Gorj, au fost date câte 6 vouchere pentru fiecare centru. În total 72 pentru tot judeţul. Numai că, cele 6 tichete au fost oprite de către angajaţii de la societăţile de colectare, aşa că proprietarii de maşini au făcut cale întoarsă.

Sute de proprietari de maşini vechi au venit, ieri la centrele de colectare pentru a-şi valorifica autoturismele. Doar că, oamenii nu şi-au putut tranzacţiona maşinile pentru că tichetele valorice sunt insuficiente. La nivel naţional au fost repartizate 17.000 de tichete pentru persoanele fizice şi 3.000 pentru persoane juridice, inclusiv pentru instituţiile publice. Dintre acestea, doar 72 au fost date Gorjului, câte 6 pentru fiecare centru. Numai că, cele 6 vouchere au fost luate de angajaţii firmelor de colectare, motivând că legea le acordă acest drept.

“În Gorj sunt 12 societăţi care au câte 6 tichete. Noi avem în cadrul societăţii solicitări mai multe decât tichetele date. Le vor repartiza la salariaţii societăţii pentru că au prioritate angajaţii acestor firme”, a declarat Aurel Cotojman, directorul unei societăţi de colectare.

Prin urmare, oamenii au plecat nelămuriţi şi aştepată a doua etapă de acordare a tichetelor.


×