x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VREME FRUMOASĂ, în București, în prima zi de școală. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

VREME FRUMOASĂ, în București, în prima zi de școală. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

16 Sep 2013   •   08:44
VREME FRUMOASĂ, în București, în prima zi de școală. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

Elevii bucureșteni vor avea parte de vreme frumoasă în prima zi de școală. De miercuri, însă, meteorologii anunță vreme schimbătoare în Capitală.

Cerul va fi variabil, vântul nu se agită prea tare şi până după amiază mercurul din termometre atinge şi chiar poate depăşi pragul zilelor de vară. În Capitală, la amiază se anunță maxime de 25-26 grade Celsius, potrivit rtv.net.

Ziua de marţi vine cu vreme frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, cu 27-28 de grade Celsius în termometre după-amiază. Abia noaptea acoperirea noroasă creşte semnificativ şi vor fi averse, descărcări electrice şi vânt mai alert.

Miercuri, vremea se răceşte și în Capitală, meteorologii prognozând maxime în jur de 22 grade Celsius.

VREMEA LA MUNTE - 16 septembrie
Chiar dacă în mod oficial vacanţa s-a încheiat, astăzi va fi o zi frumoasă de septembrie la munte – soarele domina atmosfera şi numai prin nordul Carpaţilor Orientali şi în zona Carpaţilor Meridionali, trecător se adună nori şi mai sunt posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab, când şi când moderat spre dupa-amiază. Temperatura aerului creşte apreciabil, astfel la amiază vor fi 19 la Predeal - faţă de numai 10 ieri la prânz - şi 11 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău, unde ieri erau doar 4 grade.

VREMEA PE REGIUNI - 16 septembrie
În regiunile intracarpatice vremea se încălzeşte semnificativ. Temperaturile vor fi în medie cu 5...6 grade mai ridicate decât ieri, astfel încât după-amiază se vor atinge maxime de 26 de grade la Timişoara, 23 la Oradea, 22 la Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov. Soarele va fi darnic în majoritatea regiunilor şi doar în Crişana şi Maramureş vor fi unele înnorări şi pe arii restânse, ploi slabe.

În sud, vremea va fi în general frumoasă - soare printre nori, dar fără ploi şi vânt. Temperaturile, uşor peste mediile perioadei, ajung la 24...25 de grade în apropierea munţilor şi la 28 de grade în Lunca Dunării, la Giurgiu. Nici Dobrogea nu face excepţie de la vremea în general frumoasă. Cerul va fi variabil, parţial noros după-amiază, iar vântul va sufla de la slab la moderat. Temperatura aerului, mai ridicată decât ieri, va fi de 24 de grade atât în Constanţa cât şi la Tulcea.

În Moldova - gata cu extremele vremii! Luni, o zi frumoasă de toamnă, cu soare mult, vânt liniştit şi maxime mai mari decât ieri: 24 de grade la Galaţi, 23 de grade în Bacău şi Iaşi, 21 de grade la Suceava.

×