x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică 13 filiale ale PC, reorganizate

13 filiale ale PC, reorganizate

de Dana Piciu    |    28 Iun 2008   •   00:00

Conservatorii s-au reunit şi ei ieri, tot pe malul mării, la Saturn, într-o şedinţă a Biroului Executiv Central pentru a analiza rezultatele alegerilor locale.



Conservatorii s-au reunit şi ei ieri, tot pe malul mării, la Saturn, într-o şedinţă a Biroului Executiv Central pentru a analiza rezultatele alegerilor locale.

La finalul reuniunii, preşedintele PC, Daniela Popa a declarat, conform Mediafax, că forul de conducere a identificat 13 filiale judeţene care trebuie reorganizate, printre care şi cea din Constanţa, precizînd însă că liderii organizaţiilor nu vor fi schimbaţi pentru că nu astfel se rezolvă problemele locale. "Săptămîna trecută Biroul Politic a enumerat 13 filiale judeţene care trebuie reorganizate. Am ajuns la concluzia că nu sîntem de acord cu schimbarea liderilor din filialele judeţene pentru că asta nu înseamnă soluţionarea problemelor locale", a spus Daniela Popa.

Ea a mai precizat că a fost constituit un departament organizatoric, cu responsabilităţi pe fiecare judeţ, care va analiza managementul fiecărei filiale. "Pînă la 1 septembrie sperăm ca procedura să fie finalizată şi să putem intra cu motoarele în plin în campania pentru alegerile parlamentare. Constanţa se află printre cele 13 filiale, iar eu mă voi ocupa personal de Constanţa şi Argeş. Vor fi oameni care nu vor mai face parte din conducere, dar vom coopta şi alţi membri", a mai spus Daniela Popa.

×
Subiecte în articol: politic