x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alexandru Rafila: Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut

Alexandru Rafila: Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut

01 Ian 2022   •   21:32
Alexandru Rafila: Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că primele luni ale noului an se anunță dificile deoarece pandemia nu a trecut. Contez pe sprijinul cadrelor medicale, spune Rafila.

Ministrul Sănătății a transmis un mesaj de anul nou pe Facebook prin care le urează românilor sănătăte, dar îi avertizează că urmează o perioadă dificilă.

„Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți”, a scris Alexandru Rafila pe rețeaua de socializare.

Ministrul Sănătății a anunțat că pregătește o strategie care va permite trecerea prin pandemie și, ulterior, refacerea sistemului medical.

„Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună. Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță. Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a adăugat Rafila.

La finalul mesajului, ministrul Alexandru Rafila le-a mulțumit angajaților din sistemul medical pentru efortul făcut în cei doi ani de pandemie.

„Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea și altruismul vostru. Numai împreună putem reuși”, a încheiat Alexandru Rafila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alexandru rafila