x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ancheta la SRR afecteaza angajatii

Ancheta la SRR afecteaza angajatii

22 Feb 2005   •   00:00

Presedintele Societatii Romane de Radiodifuziune, Dragos Seuleanu, a declarat ieri, in Comisia de cultura din Camera Deputatilor, ca infiintarea unei Comisii de ancheta a activitatii SRR ar influenta negativ activitatea angajatilor societatii.

PROPUNERE. Octav Cozmanca le cere vechime de cel putin cinci ani in partid celor care vor o functie in PSD
"Nu ne intereseaza decat sa clarificam adevarul. Daca vor sa numeasca o Comisie de ancheta, n-au decat, dar nu cred ca este bine pentru activitatea din Radiodifuziune", a declarat Seuleanu, precizand ca titulatura acestei comisii ii va speria pe angajatii din radio. El a precizat ca nu este nimic de ascuns in institutia pe care o conduce. Seuleanu i-a mai informat pe parlamentari ca Radiodifuziunea este in plin control al Curtii de Conturi. "Nici un document nu poate fi ascuns de Curtea de Conturi, deci tot ce tine de acti-vitatea economica este pus la dispozitia Curtii", a subliniat el.

Seuleanu a negat existenta cenzurii in SRR, aratand ca aceasta a fost si concluzia Clubului Roman de Presa. "Pot fi greseli, dar nu este cenzura", a mai spus presedintele SRR.

×
Subiecte în articol: politic