x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Domnul Iliescu a avut un puseu regretabil de mitocănie roşie

Antonescu: Domnul Iliescu a avut un puseu regretabil de mitocănie roşie

de Agerpres    |    29 Mai 2014   •   22:45
Antonescu: Domnul Iliescu a avut un puseu regretabil de mitocănie roşie

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept 'un puseu regretabil de mitocănie roşie' recenta declaraţie a lui Ion Iliescu, care l-a numit pe şeful liberal 'lichea'.

'Domnul Iliescu a avut un puseu regretabil de mitocănie roşie. Istoria invectivei în limbajul politic s-a născut odată cu Lenin. (...) Într-un fel, Ion Iliescu a moştenit acest limbaj. E regretabil că s-a întâmplat după atâta timp, m-a mâhnit', a afirmat Crin Antonescu la postul B1 TV.

Preşedintele de onoare al PSD l-a acuzat pe Antonescu, după alegerile europarlamentare, pentru ruperea USL, arătând că este foarte dezamăgit de acţiunile acestuia.

'Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politica', a afirmat Iliescu pentru un cotidian central. 

×
Subiecte în articol: crin antonescu ion iliescu