x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Vom rămâne în opoziţie şi ne vom face de acolo datoria"

Antonescu: "Vom rămâne în opoziţie şi ne vom face de acolo datoria"

17 Dec 2009   •   00:00

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că desemnarea lui Emil Boc pentru a forma un nou Guvern reprezintă "cea mai proastă alegere" având în vedere criza economică şi a precizat că liberalii vor rămâne în opoziţie.

"Nu putem avea aşteptări spectaculoase de la Emil Boc", a afirmat Antonescu, care a adăugat că PNL îşi menţine poziţia în ceea ce priveşte un Guvern împotriva căruia a depus moţiune de cenzură.

"Noi vom rămâne în opoziţie. Ne vom face de acolo datoria. Despre cum se va întâmpla asta, vom discuta după ce acest Guvern va trece de Parlament. Vom face un altfel de politică, şi trebuie să facem asta şi din opoziţie", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a declarat că formaţiunea îşi va păstra poziţia faţă de Emil Boc, "care nu poate fi alta decât aceea de la momentul în care liberalii au iniţiat o moţiune de cenzură", sugerând că este posibil să nu acorde votul de încredere în Parlament viitorului Guvern. Antonescu a aspus de altfel, că echipa lui Boc are deja o majoritate parlamentară.

"Guvernul Boc nu poate fi altul decât cel care a generat toate cifrele, precum rata şomajului. Poziţia noastră a fost deschisă către găsirea unei soluţii, nu am găsit niciun fel de înţelegere", a argumentat liderul PNL rămânerea în opoziţie.


×
Subiecte în articol: politic