x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Asistenta medicala - Olteanu refuza CSAT

Asistenta medicala - Olteanu refuza CSAT

de Aniela Nine    |    09 Ian 2007   •   00:00
Asistenta medicala - Olteanu refuza CSAT

Dupa ce Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a adoptat o hotarare la 20 decembrie 2006 care desemneaza SPP ca institutia care "organizeaza si coordoneaza" asistenta medicala a presedintelui tarii si a celor doi sefi ai Camerelor Parlamentului, unul din oficialii vizati, Bogdan Olteanu (foto), a anuntat ieri ca refuza sa beneficieze de aceasta prevedere.

AVERTIZARE. "In consecinta, va comunicam ca Bogdan Olteanu nu este interesat sa beneficieze de asigurarea asistentei medicale organizate si coordonate de SPP", a raspuns presedintele Camerei Deputatilor printr-un comunicat de presa la solicitarea primita de la CSAT de a dispune "toate masurile considerate necesare" pentru aplicarea prevederilor respective. In plus, Olteanu a cerut ca de acum inainte sa fie consultat atunci cand se iau decizii care il privesc si a incheiat ironic: "Suntem convinsi ca activitatea CSAT este deosebit de complexa, iar prioritatile din agenda dvs. sunt mult mai importante decat tratarea sanatatii presedintelui Camerei Deputatilor de catre SPP".

In hotararea CSAT se prevede ca, daca sanatatea celor trei demnitari mentionati este afectata, "activitatea pentru investigarea, interventia si tratarea pacientului" sa fie coordonata de directorul SPP.

×
Subiecte în articol: politic