x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AUR a depus candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei

AUR a depus candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    29 Apr 2024   •   18:15
AUR a depus candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei

AUR a depus, luni, candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei. Sondajele de opinie sunt, evident, false și vor fi contrazise la sfârșitul zilei de 9 iunie, spune liderul formațiunii, George Simion.

„Voi merge zi de zi alături de Mihai Enache, tocmai pentru că mi-e greață de ce ofertă există în momentul ăsta pentru locuitorii Bucureștiului. Vom face campanie, iar cei care pentru sume mai mare sau mai mici dau publicității sondaje de opinie evident false vor fi contraziși de rezultatele de la sfârșitul zilei de 9 iunie. Sunt cât se poate de determinat să susțin oferta AUR pentru Primăria Bucureștiului, am primit fel de fel de încercări de diversiuni, nume vehiculate ca și candidați AUR, noi mergem cu ai noștri și ne batem pentru bucureșteni”, spune George Simion.

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, menționează că are peste opt ani de experiență în administrația publică locală a Bucureștiului și că a gestionat bugete de sute de milioane de euro, finanțate din fonduri europene, care sunt funcționale și în prezent.

„Au schimbat în bine viața bucureștenilor și a enumerat stația de metrou Tudor Arghezi, parcarea care asigură acestei stații o legătură directă oamenilor, Spitalul de stomatologie, bazin de înot sau școli. Bucureștenii așteaptă rezultate de prea multe mandate de la primarul general, au avut așteptări mari și de la actualul edil, Nicușor Dan, după marea dezamăgire a mandatului Gabrielei Firea. Este ușor de urmărit programul electoral al lui Nicușor Dan pentru a vedea că nu și-a îndeplinit nici măcar o promisiune din toate minciuniel din 2020 cu care a păcălin bucureștenii. Soluțiile pentru București există, le auzim în fiecare campanie electorală, însă ele trebuie transpuse în teren de un specialist cu pregătire și cu experiență în administrația publică locală iar acel specialist sunt eu”, încheie Enache.

×
Subiecte în articol: aur mihai enache primaria capitalei