x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, ironizat de Dan Voiculescu

Băsescu, ironizat de Dan Voiculescu

de Dana Piciu    |    09 Mai 2008   •   00:00

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a răspuns ieri comentariilor făcute recent de preşedintele Traian Băsescu la Radio România Actualităţi

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a răspuns ieri comentariilor făcute recent de preşedintele Traian Băsescu la Radio România Actualităţi. “Nu am găsit timp să vă răspund ieri (n.r. – miercuri), fiind ocupat să discut cu cîţiva studenţi care doresc să urmeze studiile la Harvard. O discuţie interesantă, pe care v-o recomand şi dumneavoastră atunci cînd finalizaţi de inventariat suprafaţa de rapiţă”, afirmă Dan Voiculescu. El a mai spus că nu-l im­presionează comentariile şefului statului, “consecvente în ceea ce-l priveşte”. “Rămîn convins că, de la dispariţia flotei la dispariţia lui Omar Hayssam, tot ce faceţi dumneavoastră este pe modelul FNI: ridicaţi miza ca să cîştigaţi încre­derea oamenilor, iar apoi folosiţi toată încrederea pentru interesul personal de mai multă putere”, a mai comentat Dan Voiculescu.

 

INTERDICŢIE. Tot ieri, conservatorii au depus la Parlament un proiect de lege prin care se inter­zice tuturor categoriilor de demnitari, printre care şi primarii, vice­pri­marii, preşedinţii şi vice­pre­şe­din­ţii consiliilor judeţene, să mai facă parte din comisii de privatizare sau din consilii de administraţie. Conform expunerii de motive a ini­ţia­ti­vei legislative, “persoana care exer­ci­tă una dintre funcţiile de mai sus coor­donează şi supraveghează activi­ta­tea acestor instituţii şi poate apărea, întemeiat, suspiciunea că intervine în mod discreţionar în pri­va­tizarea lor şi că ar obţine foloase necuvenite (nu poţi fi şi în căruţă, şi în teleguţă)”.

×
Subiecte în articol: politic