x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: "Năstase e mult mai bun, are şi oarecare inteligenţă spre deosebire de Geoană"

Băsescu: "Năstase e mult mai bun, are şi oarecare inteligenţă spre deosebire de Geoană"

04 Dec 2009   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această dimineaţă, la Kiss FM, că Adrian Năstase este "mult mai bun" decât Mircea Geoană, deoarece, "spre deosebire de Geoană, Năstase are şi o oarecare inteligenţă" şi a menţionat că preşedintele CN al PSD i-a cerut nu una, ci trei întâlniri.

Întrebat cine este mai bun, Mircea Geoană sau Adrian Năstase, Traian Băsescu a răspuns: "Mult mai bun Năstase. Bun, nu sunt un fan Năstase, Doamne, fereşte, dar, spre deosebire de Geoană, Năstase are şi oarecare inteligenţă".

M-am întâlnit de trei ori cu Năstase, dar nu e bărbat să recunoască că el a cerut întâlnirile

 

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că a avut, în timpul mandatului, trei întâlniri cu Adrian Năstase, două la Bucureşti şi una la Predeal, la solicitarea preşedintelui CN al PSD şi că i-a spus acestuia că nu intervine pentru dosare.

Referindu-se la declaraţia lui Adrian Năstase, potrivit căreia nu i-a cerut şeful statului să intervenă în dosarele sale, Băsescu a afirmat că a avut trei întâlniri cu Năstase.

"Este scăparea oamenilor mici. Doar nu vă imaginaţi că îl chemam eu la mine acasă să-i spun: «Adriane, nu am nimic cu tine». A cerut el o întâlnire, a vrut să fie într-un cadru discret şi nu a fost una, au fost trei, slavă Domnului: două la Bucureşti, una la Predeal când eram în week-end. Ca foşti vecini, nu m-a deranjat faptul că a dorit să vorbească cu mine. Mă deranjează acum că nu-i bărbat să spună că el a cerut întâlnirile şi nu i le-am refuzat, chiar dacă se purtase extrem de urât cu mine în perioada premergătoare campaniei din 2004. Şi şi atunci aveam calitatea de vecini. Sunt oamenii ăştia lipsiţi de orice fel de eleganţă a relaţiilor între oameni. Stăteam cu el în acelaşi imobil, eu la parter, el la etajul întâi, mă mai şi inunda din când în când nea Nicu Văcăroiu, ce-i drept", a spus Traian Băsescu, citat de Mediafax.

El a adăugat că a acceptat să se întâlnească cu Năstase şi că l-a "dumirit" asupra unui singur lucru, respectiv că nu intervine pe dosare. "Acest lucru i l-am spus şi lui Adrian Năstase când a vrut să discutăm despre situaţia lui. Nu am ce să intervin. În mod egal, nu mă interesează intervenţiile în instanţă nici pentru Vântu, nici pentru Voiculescu, nici pentru...", a mai spus preşedintele Băsescu. (V.A.)

 

×
Subiecte în articol: politic