x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Becali: "În 30 de zile trebuie să dovedesc prin acte că nu am datorii"

Becali: "În 30 de zile trebuie să dovedesc prin acte că nu am datorii"

11 Dec 2009   •   00:00

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că astăzi a primit o echipă de control din partea ANAF privind tranzacţiile efectuate în ultima perioadă şi că are termen 30 de zile să prezinte actele prin care dovedeşte că nu are datorii la stat.



"A fost un control al ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală). Eu nu am cum să am datoriile care s-au vehiculat în presă. În 2009, am vândut un singur teren, la McDonald's, în valoare de două milioane de euro. Am discutat cu cei care au făcut controlul şi a rămas că trebuie să aduc nişte acte ca să demonstreze ce le-am spus. Am termen 30 de zile să aduc aceste acte", a declarat Becali, citat de Mediafax.

Becali a precizat că nu el este dator statului român, ci societatea căreia i-a vândut terenul. "TVA-ul pentru terenul pe care l-am vândut în 2009 ar fi de 400.000, bani însă pe care nu trebuie să-i plătesc eu, ci cel care a cumpărat. O să vorbesc cu cei de la McDonald's, trebuie să le fac o cerere prin care ei să plătească TVA-ul", a mai spus el.

Gigi Becali a mai afirmat că au fost aduse în discuţie, cu ocazia controlului ANAF, şi tranzacţii mai vechi efectuate de el, din 2005 sau 2006.

"Ei mai încearcă să mă prindă cu nu ştiu ce datorii, din 2005, 2006, de plată a TVA-ului. Dar nu au cum să facă asta, totul e în regulă. Eu sunt liniştit în privinţa asta", a afirmat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: politic