x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc nu renunţă la Guvern, Udrea spune că Blaga e omul lui Ponta

Boc nu renunţă la Guvern, Udrea spune că Blaga e omul lui Ponta

de Gabriela Mladin    |    28 Apr 2011   •   13:41

Premierul Emil Boc susţine că nici dacă va câştiga preşedinţia partidului nu va renunţa la funcţia de premier. El a declarat, miercuri seara, la Târgu-Jiu că este capabil să conducă Guvernul şi partidul în acelaşi timp. În acest fel, îmbină „utilul cu plăcutul”, a susţinut Boc.
Nu de aceeaşi părere este Elena Udrea care a precizat că această discuţie se va purta în partid după câştigarea alegerilor din Pd-L.

Venit la Târgu-Jiu în campanie electorală pentru câştigarea preşedinţiei PD-L, Emil Boc a declarat că este capabil să facă faţă ambelor funcţii, cea de premier şi de şef al partidului. „Eu candidez să conduc şi partidul şi Guvernul. Pot să fac faţă aceste situaţii şi, de fiecare dată mi-am dorit să îmbin plăcutul cu utilul”, a comentat Boc.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, care l-a însoţit pe Emil Boc în campanie la Târgu-Jiu susţine, însă, că nu exclude o astfel de discuţie în partid după alegeri. „va exista, eventual, o astfel de discuţie în interiorul partidului, dar după ce Emil Boc va câştiga alegerile. Docamdată, ne canalizăm atenţia spre câştigarea alegerilor”, a precizat Udrea.

Udrea: Blaga susţinut de Ponta
În schimb, Ministrul Turismului, Elena Udrea a fost ironică în privinţa celuilalt candidat la şefia PD-L, Vasile Blaga. Aceasta consideră că secretarul general este omul lui Victor Ponta în partidul de guvernământ.” Nu este grav că în PD-L există organizaţii sau delegaţi care îl susţin pe Vasile Blaga la şefia partidului, mai grav este că pe domnul Blaga îl susţine şi Victor Ponta”, a comentat la Târgu-Jiu, Udrea.

×