x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: "Politicienii trebuie să lase deoparte interesele electorale şi să dăm un guvern stabil"

Boc: "Politicienii trebuie să lase deoparte interesele electorale şi să dăm un guvern stabil"

14 Dec 2009   •   00:00
Boc: "Politicienii trebuie să lase deoparte interesele electorale şi să dăm un guvern stabil"

PD-L îşi doreşte constituirea unei majorităţi solide în jurul unui viitor guvern formată din 280-290 de parlamentari imediat după validarea alegerilor prezidenţiale, a declarat astăzi preşedintele PD-L, Emil Boc.



"Am convenit în urma scrisorii adresate lui Crin Antonescu ca după validarea CC să reluăm discuţiile. Sper în raţiunea şi lipsa de orgolii a PNL pentru a putea constitui în jurul viitorului guvern o majoritate care să ducă la un guvern solid. Poate fi o guvernare formată dintr-o majoritate PD-L, PNL, UDMR şi minorităţi. După alegeri, politicienii trebuie să lase deoparte interesele electorale şi să dăm un guvern stabil, pe care oamenii îl aşteaptă. Ne dorim o majoritate de 280-290 de parlamentari", a afirmat Boc, citat de antena3.ro.

Liderul PD-L a explicat că nu se pune problema trecerii unui guvern prin Parlament, ci cea a susţinerii sale ulterioare. "Problema este cu ce majoritate va rezista acel guvern, nu cum va trece guvernul", a afirmat Boc.

×
Subiecte în articol: politic