x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boureanu şi-a rupt pantalonii la Târgu-Jiu

Boureanu şi-a rupt pantalonii la Târgu-Jiu

de Gabriela Mladin    |    19 Apr 2011   •   21:31
Boureanu şi-a rupt pantalonii la Târgu-Jiu
Sursa foto: Gabriela Mladin/

Deputatul Cristian Boureanu munceşte pe brânci pentru partid, chiar şi până când îşi rupe pantalonii. La propriu! Vicepreşedintele PD-L a defilat la Târgu-Jiu cu o gaură... în pantaloni. El venise să-l susţină pe Vasile Blaga la preşedinţia partidului.

După ce a participat la şedinţa cu delegaţii organizaţiei PD-L din Gorj, unde venise să-l susţină pentru funcţia de preşedinte al partidului pe Vasile Blaga, Boureanu nu ştia cum să se furişeze de presă. Avea un motiv serios, i se rupseseră pantalonii în dos.

Cum pentru orice se întâmplă în România, mogulii sunt de vină, deputatul PD-L a găsit imediat şi ţapul ispăşitor în privinţa pantalonilor săi rupţi. "Sunteţi penibili, ăştia de la Antena 1, sunteţi de la televiziunea mogulului şi plăteşte pentru aşa ceva. Mi-am rupt pantalonii, i-am agăţat, dar voi chiar sunteţi penibili”, a declarat deputatul.

Pentru că a realizat, în final, că el este cel penibil, deputatul PD-L s-a aruncat în primul taxi care a trecut prin zonă. A intrat, însă, cu spatele făcând acţiunea şi mai spectaculoasă. "Vă urez să aveţi un Paşte Fericit şi restul, adăugaţi voi”, s-a adresat Cristian Boureanu jurnaliştilor.

Blaga: "Nu voi perde alegerile în PD-L!”
În timp ce Boureanu fugea de presă din cauza găuri din pantaloni, Vasile Blaga îşi convingea delegaţii din Gorj să-l voteze la preşedinţia partidului. "Dacă voi pierde, deşi nu voi pierde preşedinţia partidului, mă voi alătura echipei de partid. Tot spre Modrogan voi merge. Nu comentez ce va face Berceanu şi Videanu, eu ştiu ce voi face eu”, a declarat Vasile Blaga la Târgu-Jiu.

×