x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, despre Cătălin Cîrstoiu: Bucureștiul este în criză, avem nevoie de un om care să o gestioneze

Ciucă, despre Cătălin Cîrstoiu: Bucureștiul este în criză, avem nevoie de un om care să o gestioneze

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   13:00
Ciucă, despre Cătălin Cîrstoiu: Bucureștiul este în criză, avem nevoie de un om care să o gestioneze
Sursa foto: Facebook

Bucureștiul este în criză, avem nevoie de un om care să gestioneze situațiile de criză, a spus președintele PNL despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD la Primăria Capitalei.

Președintele Senatului Nicolae Ciucă a spus că activitatea politică este percepută de români ca fiind una egoistă, în care politicienii sunt intersați mai mult de ceea ce se întâmplă cu ei, nu de ceea ce se întâmplă cu cetățenii: „Personal, consider ca această stare de fapt se poate schimba”.

El a vorbit de coaliția PNL-PSD, despre care a spus că funcționează chiar și după doi ani și jumătate.

„Pe acest model, am considerat că este oportun să venim cu un proiect comun, să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul doctor, profesor universitar Cătălin Cîrstoiu”, a spus Nicolae Ciucă.

„Am venit cu un om care nu a făcut nimic în viața lui decât să slujească oamenii într-o instituție în care oamenii chiar au nevoie. (…) Un om care nu este interesat de afaceri, de scena politică și show-ul și dezbaterile de la televizor, este interesat să facă lucruri pentru bucureșteni. E un medic recunoscut, este managerul Spitalului Universitar, are în subordine 3.500 de oameni, tratează anual aproximativ o jumătate de milion de pacienți și în fiecare zi gestionează situații de criză. Bucureștiul e în situație de criză și avem nevoie de un om care să gestioneze situațiile de criză”, a adăugat Ciucă.

El a spus că PNL și PSD îi vor acorda tot sprijinul ca să câștige Primăria Capitalei.

(sursa: Mediafax)

Cosmin Pirv, cosmin.pirv@mediafax.ro

Keywords:CĂTĂLIN CÎRSTOIU, NICOLAE CIUCĂ

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoiu Nicolae Ciucă