x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Cîrstoiu: Nu mă retrag din nicio cursă, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului

Cătălin Cîrstoiu: Nu mă retrag din nicio cursă, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   21:05
Cătălin Cîrstoiu: Nu mă retrag din nicio cursă, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului

Candidatul PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a spus vineri că nu are de gând să se retragă din cursa electorală, subliniind că va merge până la capăt, dar există "grupuri de interese" care "alimentează" o astfel de informaţie pentru că "le este teamă".

"Nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să-şi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt. Nu mi-am abandonat niciodată o luptă cu viaţa unui om, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului, sunt candidatul PSD - PNL şi aşa vom merge", a transmis Cîrstoiu, prezent la târgul care se desfăşoară în curtea Ministerului Agriculturii.

Întrebat ce strategie va aborda pentru a-i învinge pe rivalii săi, Cristian Popescu - Piedone şi Nicuşor Dan, poziţionaţi mai bine în sondaje, Cîrstoiu a afirmat că nu vede competiţia aceasta ca pe un război, iar scopul său este acela de a schimba ceva în Capitală.

"Eu îmi transmit mesajul către cetăţeni, eu nu o văd ca pe un război, ca pe o luptă, nu mă războiesc cu cetăţenii acestui oraş, nu mă lupt cu cetăţenii acestui oraş. Din punctul meu de vedere, eu îmi transmit mesajul, al unui om care chiar vrea să schimbe ceva în Capitală", a explicat el. "Pe 9 iunie mă veţi felicita", a completat Cătălin Cîrstoiu.

 

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoiu primaria capitalei