x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Stabilitatea și securitatea R. Moldova, prioritate de grad zero pentru România

Ciolacu: Stabilitatea și securitatea R. Moldova, prioritate de grad zero pentru România

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2023   •   17:30
Ciolacu: Stabilitatea și securitatea R. Moldova, prioritate de grad zero pentru România
Sursa foto: Lucian Alecu

Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero, afirmă președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, liderul PSD, după întrevederea cu ministrul moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco.

„Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero! Acesta este mesajul pe care i l-am transmis astăzi ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El spune că a dat asigurări că Republica Moldova va avea mereu în România„ un partener necondiționat care îi oferă sprijin concret în efortul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv pe dosarele ce țin de domeniul Afacerilor Interne”.

„Mai mult, România susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova, care să reunească experți din serviciile Comisiei Europene. Și punem la dispoziția Guvernului de la Chișinău expertiza pe care o avem în negocierile de integrare în familia statelor europene”, încheie liderul social-democtrat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu R. Moldova