x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Aleşii locali PNL ştiu că investiţiile sunt soluţia dezvoltării comunităţilor

Ciucă: Aleşii locali PNL ştiu că investiţiile sunt soluţia dezvoltării comunităţilor

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2024   •   22:40
Ciucă: Aleşii locali PNL ştiu că investiţiile sunt soluţia dezvoltării comunităţilor
Sursa foto: Hepta

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a salutat, duminică, derularea unor proiecte de investiţii din oraşul Călan, introduse spre finanţare în timpul mandatului de premier al acestuia.

"Aleşii locali PNL ştiu că investiţiile sunt soluţia dezvoltării comunităţilor şi creşterii nivelului de trai al tuturor. Fiecare proiect finalizat de Adrian Iovănesc, primarul PNL din Călan, a îmbunătăţit calitatea vieţii în acest oraş. M-am bucurat să văd cum au prins viaţă toate proiectele pe care le-am aprobat şi finanţat când am fost prim-ministru", a transmis preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Preşedintelui PNL i-au fost prezentate un proiect de reabilitare a podului peste drumul de legătură între oraşul vechi-oraşul nou din Călan, unul de construcţii de locuinţe derulat prin ANL, care include 40 de apartamente cu două camere, dotate cu toate utilităţile, inclusiv cu centrală proprie, ca şi construirea unei săli de sport, investiţie începută tot în mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă, a cărei finanţare este asigurată prin Compania Naţională de Investiţii.

AGERPRES

×