x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, replică pentru Ciolacu: Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani

Ciucă, replică pentru Ciolacu: Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   12:00
Ciucă, replică pentru Ciolacu: Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani
Sursa foto: Facebook

Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani, spune Nicolae Ciucă, în replică la declarațiile lui Marcel Ciolacu despre posibilitatea ruperii coaliției de guvernare.

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, că, dacă liberalii vor decide să se retragă de la guvernare, el îşi va depune mandatul de prim-ministru.

„Eu am intrat în acest proiect după o discuţie, inclusiv cu preşedintele României, că vom duce această coaliţie şi această guvernare cel puţin până în anul 2024. Dacă ne supărăm că nu mai avem prim-ministru, cu toate că am avut prim-ministru timp de trei ani şi jumătate, având un scor electoral de 20 la sută, şi ni se pare normal să avem în continuare prim-ministru sau anumite decizii, cred că este o abordare greşită”, adaugă el.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Marcel Ciolacu