x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: România este o țară sigură!

Ciucă: România este o țară sigură!

22 Mar 2022   •   11:01
Ciucă: România este o țară sigură!
Sursa foto: antena3

„România este o țară sigură”, spune premierul Nicolae Ciucă, în contextul războiului din Ucraina, la un conferința „Turism cu optimism”, organizată de Alianța Pentru Turism. El arată că turismul nu este exploatat la adevăratul potențial pe care țara noastră îl are.

„Există această tendință ca oamenii să creadă că se pot confrunta cu o anumită stare de nesiguranță. România este o țară sigură și România trebuie să continue să-și dezvolte toate elementele de potențial, astfel încât turismul să joace acea pondere în interiorul Produsului Intern Brut. (...) România este țară membră a Uniunii Europene, România este țară membră a NATO, România are toate garanțiile de siguranță și securitate, astfel încât să poată să desfășoare o activitate ă de turism care să fie în beneficiul tuturor”, spune Nicolae Ciucă, în contextul invaziei ruse din Ucraina..

Premierul afirmă că, printre atuurile pe care le are România, se numără o istorie îndelungată, frumuseți și tradiții.

„Avem tot ceea ce poate să însemne interes pentru turism. (...) Cred că potențialul pe care țara noastră că nu este exploatat în întregime pe care țara noastră îl are”, încheie Ciucă.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă