x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consiliul Național al PNL s-a reunit în ședință

Consiliul Național al PNL s-a reunit în ședință

02 Feb 2020   •   11:53
Consiliul Național al PNL s-a reunit în ședință
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Reuniunea Consiliului Naţional al partidului se desfășoară la Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza, transmite Antena 3.

Vă amintim că pe ordinea de zi a evenimentului se află prezentarea raportului de activitate al Guvernului PNL, bilanţul politic al conducerii PNL şi al grupurilor parlamentare, precum şi pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Vicepremierul Raluca Turcan a prezentat Raportul de activitate al Guvernului.

„Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid”, a spus Raluca Turcan.

„Am atins o maturitate politică pe care nu o mai are acum niciun alt partid din România. Nu numai că am învins un adversar periculos – PSD, dar am arătat că avem forța să venim în fața românilor cu un proiect solid, pe care să îl ducem la capăt cu pricepere și curaj. 
Am câștigat încrederea oamenilor, acum reconstruim țara. 
Am avut multe dezastre de îndreptat, în fiecare domeniu de activitate, pentru că PSD a guvernat prost și nu și-a asumat niciun dram de responsabilitate pentru tot răul pe care l-a făcut. 
Iar răul a fost mai mare decât ne puteam imagina. 
Am luat în primire o vistierie prăduită de PSD. Nu ne-am plâns! Știam în ce ne băgăm! Știam că de noi se leagă ultima speranță a României și ultima șansă de a evita un derapaj economic deosebit de grav!
În ciuda situației găsite în finanțele țării, am reușit să închidem bugetul pe anul 2019, acoperind plăți restanțe de peste 10 miliarde de lei. Erau banii oamenilor (rambursări TVA, concedii medicale, facturi din investiții), neplătiți și blocați de PSD, pentru a ascunde adevărata situație a țării. 
2020 este primul an, după foarte mult timp, care a început cu o lege a bugetului în vigoare încă din primele zile! Bugetul făcut de PNL a fost primul buget al adevărului după ani de zile”, a declarat vicepremierul.

×
Subiecte în articol: pnl consiliul national