x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cozma: PSD dăunează grav sănătății PNL. Eu nu am spus să ne retragem din guvern

Cozma: PSD dăunează grav sănătății PNL. Eu nu am spus să ne retragem din guvern

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   18:00
Cozma: PSD dăunează grav sănătății PNL. Eu nu am spus să ne retragem din guvern

O să discutăm cu colegii să vedem cât putem accepta din ceea ce a făcut și jignirile pe care ni le-a adus PSD, în special prin vocea dlui Ordonanță 13, Grindeanu, care ne-a jignit cel mai tare, spune vicepreședintele PNL Adrian Cozma înaintea ședinței liderilor liberali.

„PSD dăunează grav sănătății PNL. O să discutăm cu colegii să vedem cât putem accepta din ceea ce a făcut și jignirile pe care ni le-a adus PSD, în special prin vocea dlui Ordonanță 13, Grindeanu, care ne-a jignit cel mai tare. Eu cred că nu mai putem sta la masă cu ei. (...) Nu am spus retragerea din Guvern. Am spus ca până în momentul în care Grindeanu nu-și dă demisia și PSD nu-și cere scuze public noi nu ar trebui să mai stăm la masă cu ei și nici la ședințele coaliției să mai participăm. Dl Ordonanța 13, dl., Grindeanu nu poate da lecții nimănui, pentru că dacă nu era oprit atunci de președinte, cred că era o revoluție în România”, afirmă Adrian Cozma.

El afirmă că liberalii nu trebuie să-l lase pe marcel Ciolacu „să facă ce vrea cu banii țării”.

Întrebat despre varianta ca PNL și PSD să guverneze și din 2025, Cozma a spus: „Asta e o golănie a PSD, prin vocea președintelui PSD ca a spus că el știe că va fi guivernare... Păi de unde știe? Eu cred că un guivern de dreapta ar fi mult mai performant”.

La momentul transmiterii știrii, liderii liberali s-au întrunit în ședință a Biroulului Politic Naţional, care are pe agendă, printre altele, convocarea Consiliului Naţional, în care va fi validată candidatura preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidenţiale, dar și discuții despre atacurile social-democraților la adresa liberalilor.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cozma grindeanu PSD pnl