x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu - Cătălin Predoiu, membru PNL din 1991

Crin Antonescu - Cătălin Predoiu, membru PNL din 1991

de Gabriela Antoniu    |    03 Mar 2008   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Crin Anto-nescu a declarat că noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, este membru al formaţiunii liberale din 1991.



Vicepreşedintele PNL Crin Anto-nescu a declarat că noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, este membru al formaţiunii liberale din 1991.

"Cătălin Marian Predoiu este membru PNL din 1991, a fost unul dintre membrii care nu au făcut o carieră administrativă sau politică", a afirmat Crin Antonescu despre noul ministru al Justiţiei, sâmbătă, la Realitatea TV. El a mai spus că liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, nu s-a consultat cu partidul pentru nominalizarea lui Cătălin Predoiu la MJ, dar a apreciat că aceasta este "o prerogativă clară" a şefului Executivului. "Faptul că primul-ministru s-a dus cu nominalizarea direct la Cotroceni, fără a se consulta cu partidul, este o prerogativă clară funcţiei pe care o are", a declarat Antonescu la Realitatea TV. El a negat însă faptul că în partid ar fi o stare de tensiune din acest motiv. "Este opţiunea premierului. Cred că este o opţiune bună. Rămâne de văzut în ce măsură domnul Predoiu va reuşi în această misiune grea", a conchis Crin Antonescu. Conducerea PNL a aprobat prin vot, la începutul lunii februarie, nominalizarea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi a senatorului Radu Stroe pentru postul de ministru al Apărării.

Noul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, va semna în această dimineaţă protocolul de predare-primire a portofoliului cu predecesorul său, interimarul Teodor Meleşcanu, informează Biroul de Presă al instituţiei.

×
Subiecte în articol: politic predoiu