x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Cazul senatorului Chiuariu va fi discutat în PNL, evit să comentez o sentinţă judecătorească

Antonescu: Cazul senatorului Chiuariu va fi discutat în PNL, evit să comentez o sentinţă judecătorească

de Mediafax    |    24 Ian 2014   •   19:53
Antonescu: Cazul senatorului Chiuariu va fi discutat în PNL, evit să comentez o sentinţă judecătorească
Sursa foto: Antonescu: Cazul senatorului Chiuariu va fi discutat în PNL, evit să comentez o sentinţă judecătorească

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus că Delegaţia Permanentă a partidului de săptămâna viitoare va lua în discuţie cazul senatorului liberal Tudor Chiuariu, condamnat, vineri, la trei ani şi jumătate cu suspendare, precizând că evită să comenteze o sentinţă judecătorească.

 "Eu nu comentez sentinţe judecătoreşti. Am observat că există confuzii la unii comentatori şi politicieni. Am făcut comentarii şi poate o să fac comentarii despre tot felul de cauze, dar nu am comentat niciodată o sentinţă judecătorească, indiferent de ceea ce cred despre ea", a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă PNL va lua în discuţie situaţia lui Chiuariu la Delegaţia Permanentă a partidului din 1-2 februarie, Antonescu a răspuns: "Da, sigur că vom discuta".

Fostul ministru al Comunicaţiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu a primit trei ani şi şase luni, tot cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate vineri de ICCJ în dosarul "Poşta Română".

×
Subiecte în articol: crin antonescu caz senator chiuariu sentinta