x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu la Antena 3: "Ca valoare axiomatică, împărtăşesc enunţul lui Sorin Frunzăverde referitor la suspendarea lui Băsescu"

Crin Antonescu la Antena 3: "Ca valoare axiomatică, împărtăşesc enunţul lui Sorin Frunzăverde referitor la suspendarea lui Băsescu"

24 Ian 2013   •   22:06
Crin Antonescu la Antena 3: "Ca valoare axiomatică, împărtăşesc enunţul lui Sorin Frunzăverde referitor la suspendarea lui Băsescu"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Joi seară, în cadrul emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, liderul PNL, Crin Antonescu a comentat declaraţiile făcute de Sorin Frunzăverde cu privire la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

 
În opinia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ar trebui iniţiată o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, iar primul pas ar putea fi modificarea legii referendumului, pentru ca întregul proces să nu dureze mai mult de o lună: "Cu Băsescu nu este de negociat, Băsescu trebuie suspendat din nou şi eu cred că românii vor vota masiv pentru demiterea lui".
 
Co-preşedintele Uniunii Social Liberale este de acord cu cele spuse de Sorin Frunzăverde şi consideră că majoritatea celor aflaţi în PNL sunt de aceeaşi părere: "Ca valoare axiomatică, împărtăşesc enunţul lui Sorin Frunzăverde şi sunt convins că este împărtăşit de majoritatea fruntaşilor şi membrilor PNL".
 
Pe de altă parte, Crin Antonescu a comentat amestecul procurorilor DNA în Consiliul Superior al Magistraturii ca fiind o "spectaculoasă coincidenţă".
 
"Nu cunosc exact ce s-a întâmplat. Ceea ce eu am semnalat de multă vreme, şi poate la un moment dat ar trebui inventariat, este un lanţ de coincidenţe.  Nu am văzut una mai spectaculoasă decât aceasta", a declarat Crin Antonescu la Antena3.
 

×