x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dancă: Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie

Dancă: Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie

11 Ian 2022   •   11:10
Dancă: Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie

Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie care au explodat în această lună, declară deputatul Forța Dreptei Ionel Dancă (ex-PNL). El afirmă că legea „populistă și heirupistă” PSD-PNL de compensare și plafonare a prețurilor la energie nu funcționează.

„Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie care au explodat în această lună. Legea populistă și heirupistă PSD-PNL de compensare și plafonare aprețurilor la energie nu funcționează. Cei mai mulți români au primit noile facturi la energia electrică fără nicio compensare a creșterii prețurilor sau au fost compensate în bătaie de joc cu câțiva lei”, scrie pe Facebook Ionel Dancă.

El afirmă că guvernanții trebuie să vină de urgență în Parlament cu soluții reale de reducere și stabilizare a prețurilor la energia electrică și gaze naturale, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru companii.

„Sunt necesare soluții rapide atât pe termen scurt pentru reducerea prețurilor la energie, prin eliminarea unor taxe și tarife administrative, cât și de măsuri pe termen lung pentru stabilizarea pieței de energie prin creșterea și diversificarea capacităților de producție energetică. Răbdarea românilor în fața acestei uriașe probleme a facturilor la enegie, care le afectează grav nivelul de trai, este limitată. Este necesară intervenția Guvernului și a Parlamentului, acum”, conchide Dancă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă