x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR: Florin Cîțu nu a vrut să joace, dar vrea să câștige cu 3-0

Deputat USR: Florin Cîțu nu a vrut să joace, dar vrea să câștige cu 3-0

14 Sep 2021   •   16:05
Deputat USR: Florin Cîțu nu a vrut să joace, dar vrea să câștige cu 3-0
Sursa foto: Foto: Facebook

Deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu acuză premierul că nu poate obține voturi decât cu bani publici și a inventat un conflict de natură constituțional: trage de timp: „Nu au fost nici dezbateri, și nici vot pentru că echipa Cîțu nu a a avut curajul să intre pe teren”.

„Pentru că nu poate obține voturi decât cu bani publici, Florin Cîțu a inventat un conflict de natură constituțional: trage de timp. Au spus că semnăturile de pe moțiune sunt false. Nu au fost”, scrie pe Facebook, Bogdan Rodeanu.

El vrea ca moțiunea de cenzură să fie dezbătută după trei zile de la dată citirii în plenul Parlamentului.

„Pentru asta, Florin Cîțu trebuia să fie prezent în Parlament. El, sau cineva din echipa lui. A absentat și el, au absentat și coechipierii. Legea impune ca moțiunea să fie votată exact așa: “după încheierea dezbaterilor, se procedează la votarea moțiunii de cenzură”. Astăzi (marți - n.r.), nu au fost nici dezbateri, și nici vot pentru că echipa Cîțu nu a a avut curajul să intre pe teren. Practic, Florin Cîțu nu a vrut să joace, dar vrea să câștige cu 3-0. Pentru bani și pentru funcții, echipa Cîțu încalcă regulamente, lege și, mai presus de toate, încalcă Constituția. Iar PSD se pregătește să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea cu nimeni altul decât Florin Cîțu”, conchide Rodeanu.

USR PLUS și AUR au cerut convocarea unei ședințe a plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului în care să se dezbată și voteze moțiunea inițiată de cele două formațiuni, cerere care nu a putut fi aprobată.

Mediafax

×
Subiecte în articol: usr plus bogdan rodeanu florin citu