x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Vlad Popescu Piedone, după ce a fost reales președinte al PUSL Sector 5: Oamenii au în noi un partener real

Deputatul Vlad Popescu Piedone, după ce a fost reales președinte al PUSL Sector 5: Oamenii au în noi un partener real

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   11:06
Deputatul Vlad Popescu Piedone, după ce a fost reales președinte al PUSL Sector 5: Oamenii au în noi un partener real

Deputatul Vlad Popescu Piedone a fost reales în funcția de președinte al PUSL Sector 5, cu votul a celor peste 300 de delegați ce au participat la conferința de alegeri a umaniștilor.

“Mă simt onorat să văd că de la o întâlnire la alta suntem din ce în ce mai mulți. Acest lucru înseamnă că mesajul nostru, al Partidului Umanist Social Liberal ajunge la tot mai mulți oameni şi că facem lucrurile cum trebuie.

Iar încrederea pe care mi-o acordați, să fiu din nou preşedintele PUSL Sector 5, mă motivează şi mă responsabilizează! Ca de fiecare dată, vă asigur de toată susținerea mea! Oamenii ştiu că au în noi un partener real, care rezolvă problemele, nu doar le ascultă. Oamenii ştiu că organizația noastră poate face ca imposibilul să devină posibil! Vreau să vă mulțumesc şi să vă aplaud pentru această performanță!”, a transmis preşedintele PUSL Sector 5, Vlad Popescu Piedone.

La eveniment au participat preşedintele executiv al PUSL, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, preşedintele Forului de Conducere Colegială a PUSL,  Grațiela Gavrilescu, secretarul general al PUSL, Simona Man, Bogdan Jelea - vicepreședinte al PUSL şi Lavinia Șandru, Coordonatorul de Comunicare al PUSL.

În cadrul aceleiași ședințe, Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL și primarul Sectorului 5, le-a cerut partidelor de la guvernare să își nominalizeze candidații pentru Primăria Generală cât mai repede, în caz contrar acesta anunțând că este dispus să candideze pentru fotoliul de primar general.

 

×
Subiecte în articol: Vlad Popescu Piedone PUSL Sector 5