x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Din presa in politica - PSD si-a facut o filiala la Bruxelles

Din presa in politica - PSD si-a facut o filiala la Bruxelles

de Dana Piciu    |    05 Aug 2008   •   00:00

Social-democratul Dan Luca, angajatul portalului EurActiv, unul dintre cele mai reprezentative site-uri cu stiri despre UE, a constituit la Bruxelles o filiala a PSD, conform Deutsche Welle, citat de Rador.



Social-democratul Dan Luca, angajatul portalului EurActiv, unul dintre cele mai reprezentative site-uri cu ştiri despre UE, a constituit la Bruxelles o filială a PSD, conform Deutsche Welle, citat de Rador.

Astfel, Luca este un alt jurnalist care renunţă la scris pentru a intra în politică, alături de Sever Voinescu şi Cătălin Avramescu care la parlamentare vor candida din partea PD-L. Luca a ajuns în 1997 cu o bursă în Belgia, iar la începutul acestui an a constituit o organizaţie social-democrată, împreună cu alţi 20 de membri fondatori, care are ca scop să ofere românilor din Bruxelles o platformă politică românească, în acord cu principiile socialismului european. Filiala social-democrată din Bruxelles şi-a declarat suportul pentru Petiţia naţională pentru apărarea drepturilor românilor din străinătate, lansată de PSD. Membrii fondatori ai filialei PSD se vor adresa celor 40.000 de români din Belgia, inclusiv celor din instituţiile europene.

×
Subiecte în articol: politic