x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică DISPUTĂ GREA ÎN PSD/Viorel verticalul vs lamentabilul Mitrea

DISPUTĂ GREA ÎN PSD/Viorel verticalul vs lamentabilul Mitrea

de Lavinia Dimancea    |    29 Ian 2009   •   00:00

Greii PSD Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea şi-au declarat război total, cei doi acuzându-se unul pe altul că nu au caracter şi că se lasă conduşi de interese personale.



După ce Mitrea l-a făcut, într-un cotidian central, "măgar" pe Hrebenciuc pentru că s-a legat de soţia sa, combinatorul şef al social-democraţilor l-a acuzat pe senator, într-un comunicat de presă, că "se ascunde după fustele distinsei sale soţii" şi că problema lui este legată de "eşecul proiectului Mitrea-Cotroceni". În plus, arăta Hrebenciuc, un eşec la fel de "lamentabil" a înregistrat "proiectul PSD-Mitrea" din cauza "nepotrivirii de caracter". "Cum partidul nu poate fi acuzat de «lipsă de carácter», cauza cred că se află chiar la domnul Miron Mitrea", spunea Hrebenciuc. Ieri, Mitrea, cunoscut ca susţinător al coaliţiei cu PD-L, dar necompensat ulterior cu o funcţie de conducere, a reacţionat dur, acuzându-l pe Hrebenciuc că de fapt el este cel care dă dovadă de lipsă de caracter. "El, marele negociator, cum îi place să i se spună, şi-a pierdut caracterul de mult, pe vremea când făcea carieră în Partidul Comunist", a contracarat Mitrea pe blogul personal, arătând că proiectele Hrebenciuc-PSD au eşuat, cel mai recent exemplu fiind "ideea falimentară de a susţine Guvernul Tăriceanu timp de doi ani".

NĂSTASE, LUCRAT ŞI EL
Mai mult, răspunde Mitrea, "Viorel verticalul" a fost primul care a sărit în barca noii alianţe PSD-PD-L, după ce a constatat ca alianţa cu PNL pierde teren, mirosind rapid că "e rost să-şi promoveze interesele personale". "L-am văzut cu toţii ce vesel venea el la negocierile pentru formarea guvernului. Fireşte, poziţia mea la aceste negocieri l-a incomodat foarte tare. Îl cunoşteam prea bine şi de prea mult timp. Aşa că a făcut singurul lucru pe care ştie să-l facă: m-a lucrat pe la spate. Nu mă plâng acum. În fond, nu sunt singurul lider PSD pe care Hrebenciuc l-a prins ocupat cu munca pentru partid şi i-a copt-o. Adrian Năstase a simţit şi el cum e să te lucreze Hrebenciuc", spune Mitrea, promiţând că despre aceste lucruri va vorbi într-un episod viitor.

×
Subiecte în articol: politic mitrea