x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă către Bode: Sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România

Drulă către Bode: Sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România

17 Oct 2022   •   18:08
Drulă către Bode: Sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România
Sursa foto: Lucian Alecu

Sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România, i-a spus liderul USR, Cătălin Drulă, lui Lucian Bode, în timpul dezbaterii moțiunii simple depusă în Parlament împotriva ministrului de Interne.

„Greu de imaginat atâta sfidare și tupeu cât am auzit de la acest microfon. PNRR-ul este semnat de Florin Cîțu, cel pe care îl numeați viitorul PNL pentru 2024, domnule Bode. PNRR este acel program de reforme pe care voi nu sunteți în stare să îl faceți, această coaliție”, spune președintele USR.

El i-a spus lui Lucian Bode că este „o vulnerabilitate de securitate pentru România”.

„Important este răul pe care îl faceți României și pe care îl face României menținerea dvs în funcția de ministru al Internelor. În limbajul care vă este atât de drag, domnule Bode, sunteți o vulnerabilitate de securitate pentru România. Ați pus mai devreme întrebarea. De ce? De ce nu plecați, asta este întrebarea. Pentru că menținerea dvs în funcție pune în pericol aderarea la Schengen. România merită să fie în Schengen, a luptat cu toții, așteptăm de 15 ani și nu putem să ratăm acest obiectiv din cauza unui ministru aranjor, patron de licitații cu dedicație. A vota demiterea lui Lucian Bode este un act sde patriotism pe care noi, USR-ul, îl vom face. Vom vedea cine din Parlamewntul ăsta mai este patriot și ține la țara asta și la Schengen”, adaugă Drulă.

Deputații dezbat luni moțiunea simplă „Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, inițiată de 55 de deputați împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă