x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cu cine şi unde face Revelionul Elena Udrea. Se miră cineva?

Cu cine şi unde face Revelionul Elena Udrea. Se miră cineva?

31 Dec 2012   •   20:05
Cu cine şi unde face Revelionul Elena Udrea. Se miră cineva?
Sursa foto: Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea a ajuns, luni după-amiază, în staţiunea Covasna, ea fiind cazată la acelaşi hotel unde va petrece Revelionul familia Băsescu, informeaza mediafax.ro.
Preşedintele Traian Băsescu petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns, duminică, împreună cu soţia sa, Maria, iar luni li s-au alăturat şi cele două fiice, Ioana şi Elena, şi soţul celei din urmă, Bogdan Ionescu.

Potrivit unor surse locale, luni după-amiază a ajuns în staţiune şi deputatul PDL Elena Udrea, cazându-se la hotelul de patru stele unde va petrece Revelionul şi familia Băsescu. În cursul zilei au ajuns la Covasna şi s-au cazat la acelaşi hotel şi prinţul Paul şi prinţesa Lia, cărora familia Băsescu le-a botezat fiul, mai precizeaza mediafax.ro

Petrecerea de Revelion ar urma să înceapă la ora 21.00. 

Pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea a postat, in urma cu doua ore,  urmatoarele: "S-a terminat trist un an greu, ceea ce face ca aceste ultime clipe ale lui 2012 sa fie o usurare. Imi doresc pentru 2013 sa avem liniste, sa fim sanatosi, sa fim mai uniti, sa avem puterea de a ne ierta unii celorlalti, sa fim mai buni si mai intelegatori. Suntem un popor in fata unei mari incercari generate de situatia economica si de contextul politic, peste care nu putem trece decat impreuna. De aceea avem nevoie si de multa intelepciune pe langa unitate.
Va doresc tuturor un an nou mai bun decat cel care trece! Ceea ce nu ar trebui sa fie greu, nu? :)
La multi ani!"

×
Subiecte în articol: udrea Elena Udrea Elena Udrea Facebook