x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc prezintă vremea!

Emil Boc prezintă vremea!

15 Dec 2009   •   00:00
Emil Boc prezintă vremea!

Este încă premierul României, deşi a fost demis oficial de Parlament acum două luni şi, potrivit ultimelor informaţii din zona politicului, s-ar pregăti deja pentru formarea unui nou cabinet: Boc IV. Surprinzător, Emil Boc a ţinut să demonstreze că nu este doar un om politic cu greutate, ci deţine şi oareşice talente de prezentator meteo.



"De mâine se anunţă ninsori, zăpezi, lapoviţă, ninsoare, practic în toată ţara". Acesta este anunţul făcut de Emil Boc, în cadrul unei şedinţe oficiale de Guvern care a avut loc ieri, relatează Antena3.

Prestaţia lui Emil Boc, care l-ar face gelos şi pe cel mai experimentat prezentator meteo, ar fi trebuit să mobilizeze autorităţile să ia măsuri pentru decongestionarea traficului. El a solicitat prefecţilor să nu repete greşelile de anul trecut şi să ia toate măsurile necesare pentru a preveni blocajele cauzate de ninsori.

Deocamdată afară ninge de ore bune. Dacă discursul lui Emil Boc a avut vreun efect şi asupra stării drumurilor, vom vedea cât de curând.

×
Subiecte în articol: politic