x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea este susținută de organizațiile femeilor social-democrate pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea este susținută de organizațiile femeilor social-democrate pentru Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   19:20
Gabriela Firea este susținută de organizațiile femeilor social-democrate pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: facebook

Gabriela Firea este susținută de organizațiile femeilor social-democrate din București pentru a candida la Primăria Capitalei.

Le mulțumesc pentru încredere, a transmis Firea pe Facebook. Numele candidatului ar putea fi anunțat săptămâna viitoare.

„Sunt onorată să am sprijinul doamnelor social-democrate din București pentru candidatura la misiunea complexă de a fi primarul general al Capitalei! Am primit cu mare responsabilitate mandatul pe care toate organizațiile femeilor social-democrate din București mi l-au dat! În ședințe interne, fiecare dintre cele șase organizații OFSD de sector și organizația OFSD București au votat, în unanimitate, susținerea candidaturii mele”, a transmis Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Reprezentanta PSD i-a atacat pe posibilii candidați din partea PNL.

„Sunt convinsă că bucureștenii știu ca orice candidat din partea PNL București este parte a politicii administrative dezastruoase din București. Oamenii nu pot fi mințiți: USR București împreună cu PNL București l-au făcut primar general pe Nicușor Dan și i-au asigurat majoritatea aproape 4 ani. Și acum, liberalii au directori și oameni în primărie”, a precizat Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei ar putea fi anunțat în mod oficial peste câteva zile. Este posibil ca PSD și PNL să propună și să susțină un candidat comun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×