x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: Este o noapte frumoasă pentru democraţie. Victoria noastră e victoria normalităţii

Geoană: Este o noapte frumoasă pentru democraţie. Victoria noastră e victoria normalităţii

06 Dec 2009   •   00:00


Mircea Geoană a declarat, după ce exit-poll-urile l-au dat câştigător în cursa pentru Cotroceni, că e o noapte frumoasă pentru democraţie, că e o victorie muncită, e şi victoria lui Crin Antonescu în aceeaşi măsură, mulţumind şi liberalilor.

"Este o noapte frumoasă pentru democraţie, o victorie muncită şi vă mulţumesc celor care mi-aţi acordat încrederea, celor care şi-au pus încrederea înmine, colegilor de partid, staff-ului şi în primul rând lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură este victoria mea", a spus Geoană.

"Victoria noastră e victoria normalităţii, e victoria tuturor cetăţenilor României care îşi doresc o viaţă mai bună", a afirmat Geoană.

"De azi sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect. Încheiem 20 de ani de perioadă post-comunistă. Încheiem perioada de tranziţie. De mâine, ne ducem spre Europa", a precizat Mircea Geoană.

Mircea Geoană i-a mulţumit, duminică seară, lui Traian Băsescu, "cel care a condus România în ultimii cinci ani", spunând că speră ca acesta să aibă puterea de a depăşi "acest moment de amărăciune personală", pentru un transfer democratic de putere.

"Vreau să mulţumesc celui care a condus România în ultimii cinci ani, Traian Băsescu. Sunt convins că va avea puterea de a depăşi acest moment de amărărciune personală pentru un transfer democratic de putere", a declarat Geoană.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009