x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: "Recomand colegilor să nu şubrezească poziţia PSD"

Geoană: "Recomand colegilor să nu şubrezească poziţia PSD"

15 Dec 2009   •   00:00

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, că analiza internă cu privire la cauzele pierderii alegerilor prezidenţiale va fi făcută în partid la începutul lui 2010, până atunci el recomandându-le colegilor să nu şubrezească partidul.



Geoană a spus că, până la momentul analizei interne, PSD trebuie să se concentreze asupra a două probleme: ce fel de majoritate şi ce fel de guvern va avea România.

"La începutul anului 2010 ne vom putea permite o analiză serioasă, aşezată. De aceea, apelul meu la întrega echipă de conducere şi la cei cu anumite dezamăgiri este să înţeleagă că în acest moment orice discuţie cu privire la PSD ne şubrezeşte poziţia în societate şi în faţa electoratului nostru", a adăugat preşedintele PSD, citat de Mediafax.

El a apreciat că până la analiza internă a PSD colegii de partid ar trebui să "comunice" în teritoriu faptul că înfrângerea în alegerile prezidenţiale echivalează cu o victorie.

"Am câştigat aceste alegeri, ele au fost furate. O analiză serioasă o vom face împrenă în foruriile democratice şi statutare. Până atunci le-aş recomanda colegilor mei să comunice cu cei din teritoriu, să le spună că o înfrângere face cât o victorie şi că, într-un fel, victoria domnului Băsescu face cât o înfrângere. De aceea este mai important acum să arătăm ca un partid puternic, unit şi, în condiţiile în care vom putea degaja o majoritate pentru a face un guvern vom putea să avem o voce şi mai puternică pe scena politică", a mai declarat Geoană.

×
Subiecte în articol: politic