x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Încă un deputat s-a înscris în PPUSL

Încă un deputat s-a înscris în PPUSL

de Ion Alexandru    |    11 Iun 2020   •   09:23
Încă un deputat s-a înscris în PPUSL

Parlamentarul Dorel Căprar, deputat de Arad, s-a înscris, ieri, în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine astfel al patrulea parlamentar al umaniștilor. Noul membru al partidului condus de Daniel Ionașcu arată că a făcut această alegere, pe care o cataloghează una firească, în condițiile în care valorile pe care le promovează PPU (Social-Liberal) sunt aceleași cu valorile domniei sale și afirmă necesitatea revenirii societății românești la valorile tradiționale, cu dragoste de țară și respect și sprijin față de oameni.


„Am decis că doctrina umanistă și promovarea valorilor acesteia este în interesul României și al cetățenilor români și este pe deplin compatibilă cu principiile și valorile mele politice și de viață.


În această perioadă, societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiționale de respect și sprijin față de om, de nevoile acestuia, de rațiune, demnitate, credință și mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situații, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și începând de azi să mă înscriu în acest partid. România nu se negociază! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis deputatul Dorel Căprar, prin interediu unui comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: dorel caprar PPUSL