x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Îndemnul lui Boagiu către Boc: "Nu comenta Emile!"

Îndemnul lui Boagiu către Boc: "Nu comenta Emile!"

de Gabriela Mladin    |    28 Apr 2011   •   14:27

Premierul Emil Boc nu a comentat astăzi informaţiile publicate de senatorul PSD Olguţa Vasilescu potrivit cărora pentru alegerile viitoare PD-L va achiziţiona din China 4 milioane de biciclete, în valoare de 120 milioane de euro, urmând să fie împărţite câte 100.000 în fiecare judeţ. Sfătuit din spate de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, premierul a fost rezervat în declaraţii. “Nu trebuie să comentez aceste informaţii care nu sunt de luat în seamă”, a precizat Boc. Asta după după ce Boagiu i-a dat un sfat: “Nu comenta Emile!”.

În schimb, Elena Udrea consideră că informaţia Olguţei este una veselă. “Este o informaţie veselă şi mă surprinde neplăcut că majoritatea televiziunilor au luat în calcul o astfel de informaţie. Dacă vreţi, informaţia corectă era că s-au achiziţionat maşini pentru Victor Ponta nu biciclete”.

În derâdere a luat informaţia şi vicepreşedintele Ioan Oltean care susţine că îi va trimite Olguţei Vasilescu una dintre cele 4 milioane de bicilete achiziţionate de PD-L.

×