x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: Luni voi avea o întâlnire cu Geoană şi Antonescu

Iohannis: Luni voi avea o întâlnire cu Geoană şi Antonescu

06 Dec 2009   •   00:00

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat că a convenit ca în cursul zilei de luni să aibă o întâlnire cu Mircea Geoană şi cu Crin Antonescu, pentru a stabili următorii "paşi" care trebuie urmaţi pentru desemnarea sa ca prim-ministru.

Iohannis a declarat, duminică seară, la Sibiu, într-o conferinţă de presă, că rezultatul alegerilor prezidenţiale a fost unul "previzibil" şi că "alternanţa la putere a devenit o regulă", ceea ce "este bine pentru democraţie".

"A fost un rezultat previzibil, primele exit-poll-uri au arătat un avans al preşedintelui Geoană, care a fost păstrat pe tot parcursul zilei", a declarat Iohannis.

El a precizat că a vorbit cu Mircea Geoană "acum cinci minute" şi că în cursul zilei de luni se va întâlni atât cu acesta, cât şi cu liderul PNL, Crin Antonescu.

"Vom avea o întâlnire cu domnul Geoană şi cu domnul Antonescu şi vom stabili următorii paşi", a adăugat Iohannis.

Întrebat în legătură cu declaraţia lui Traian Băsescu, care a spus că el este învingătorul alegerilor, Iohannis a spus, iniţial, că nu comentează aceste afirmaţii. Ulterior, el a spus: "Poate că Băsescu are alte informaţii, dar să aşteptăm ziua de mâine, când lucurile vor fi mult mai clare, după ce se va face numărătoarea voturilor".

×
Subiecte în articol: alegeri 2009