x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică LA PRM/Ana Mureşan, leşinată de supărare

LA PRM/Ana Mureşan, leşinată de supărare

de Dana Piciu    |    06 Dec 2008   •   00:00
LA PRM/Ana Mureşan, leşinată de supărare

Ana Mureşan, fost ministru pe vremea regimului Ceauşescu, acum membru PRM, a leşinat ieri, în timpul conferinţei de presă a liderului partidului din care face parte, Corneliu Vadim Tudor.



Exact când Vadim vorbea despre fraudarea alegerilor, femeia a leşinat, moment în care vorbitorul şi-a întrerupt discursul, cerând primul ajutor de la unul dintre foştii parlamentari ai PRM, de profesie medic. Ana Mureşan şi-a revenit din leşin, după care a fost scoasă din sala de conferinţe şi dusă într-un salon alăturat. În scurt timp, la sediul PRM a venit şi Ambulanţa. Vadim Tudor s-a arătat iritat doar de faptul că incidentul a fost filmat de cameramanii unor televiziuni, prezenţi la conferinţa de presă. "Din conferinţă unii vor reţine doar asta. Nu m-ar mira ca diseară să se spună că Vadim a făcut-o să leşine", a spus el, găsind repede şi o explicaţie pentru cele întâmplate: "zăpuşeala din sediul PRM". Către sfârşitul conferinţei de presă, Ana Mureşan a revenit în sală şi a spus că a leşinat "de supărare". "Am pierdut!", a spus fostul ministru ceauşist. Vadim Tudor a rugat-o să nu mai vorbească despre asta în public, ci să vină la el în birou.

VREA SCANDAL
În aceeaşi conferinţă de presă, Vadim a declarat că "nu are vină" pentru că PRM nu a intrat în Parlament, dar că are "păcatele" lui. El a spus că nu vrea să-i poarte nimeni de grijă pentru că are ce face chiar şi în afara Parlamentului, şi anume: va scrie cărţi, îşi va mai lua un doctorat şi va face un post de televiziune cu care va "mitralia de dimineaţă până seara". "Vor scandal, le voi da scandal!", a încheiat Vadim Tudor.

×
Subiecte în articol: politic