x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PMP Alba, Clement Negruț, s-a înscris în PNL

Liderul PMP Alba, Clement Negruț, s-a înscris în PNL

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   00:20
Liderul PMP Alba, Clement Negruț, s-a înscris în PNL
Sursa foto: facebook Florin Roman

Liderul PMP Alba, Clement Negruț, s-a înscris în PNL, anunță președintele Partidului Național Liberal Alba, Ion Dumitrel: „Este un om politic și de administrație valoros, care a adus plus valoare județului Alba. este un avantaj pentru noi”.

„Bucuria de a avea alături un prieten nu poate fi egalată de nimic, cu atât mai mult cu cât realizează temelia unui proiect politic la care țin foarte mult: unirea formațiunilor de centru-dreapta. Îți mulțumesc, Milule! De astăzi, Clement Negruț împreună cu o bună parte din colegii de la PMP fac parte din marea familie de centru-dreapta a PNL-ului. Clement Negruț este un om politic și de administrație valoros, care a adus plus valoare județului Alba”, scrie pe Facebook liderul PNL Alba, Ion Dumitrel.

El afirmă că Partidul Național Liberal are în vedere, printre altele, dezvoltarea economică a Munților Apuseni, „o zonă în care resursele minerale trebuie să revină în atenția noastră, să dezvoltăm sustenabil exploatarea de acum, dar să gândim și o strategie viitoare în domeniu, în concordanță cu normele și valorile europene”.

„Din această perspectivă, inginerul Clement Negruț este un avantaj pentru noi. Nu pot decât să fiu mulțumit că ne strângem împreună toți cei care credem în valorile care ne definesc pe noi românii: credința creștină, patriotismul luminat, familia tradițională, respectul față de istoria noastră și viitorul nostru, pentru a sluji oamenilor din județul Alba”, încheie Dumitrel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: clement negruţ PMP Alba pnl