x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea: Sunt şanse mici pentru cooptarea PP-DD la guvernare

Liviu Dragnea: Sunt şanse mici pentru cooptarea PP-DD la guvernare

13 Iun 2014   •   16:10
Liviu Dragnea: Sunt şanse mici pentru cooptarea PP-DD la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că şansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt foarte mici şi a precizat că, de la bun început, obiectivul negocierilor a fost colaborarea locală.

'Obiectivul nostru principal (...) a fost în permanenţă colaborarea locală. Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PP-DD, repet, nediscutând niciodată într-un mod serios, a fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem constitui majorităţi. Nu a fost neapărat o condiţie din partea noastră dar era foarte important pentru că vrem să vedem dacă în PP-DD - şi noi sperăm să se întâmple asta - există o coerenţă între acţiunea la nivel naţional şi acţiunile din judeţe şi în funcţie de asta săptămâna viitoare ne putem întâlni să facem o evaluare a colaborării la nivel local', a afirmat Dragnea, potrivit Agerpres.

Preşedintele executiv al social-democraţilor a adăugat că până în prezent s-au constituit majorităţi împreună cu PP-DD în cinci judeţe şi că mai sunt alte 10 judeţe în care este posibil să se formeze astfel de majorităţi. În plus, Dragnea a precizat că se are în vedere în continuare o colaborare cu PP-DD la nivel parlamentar.

×