x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mădălin Voicu: "Geoană nu are destulă forţă pentru a conduce PSD"

Mădălin Voicu: "Geoană nu are destulă forţă pentru a conduce PSD"

15 Dec 2009   •   00:00

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat, astăzi, că preşedintele PSD Mircea Geoană nu mai este capabil să conducă formaţiunea, nu are suficientă forţă şi că trebuie schimbată conducerea partidului, inclusiv preşedintele.



"Mircea Geoană cred că este un foarte bun om de externe, un personaj important recunoscut ca având o experienţă în afara ţării, poate reprezenta şi în continuare politica PSD, dar nu mai cred că este capabil să conducă acest partid", a afirmat Voicu, citat de Mediafax.

El a arătat că Geoană "nu are suficient de multă forţă, cu toate bunele lui intenţii" şi că este momentul să intre în discuţie o schimbare a conducerii, inclusiv a preşedintelui.

Potrivit lui Mădălin Voicu, există personalităţi care discută în partid acest lucru. El a mai spus că oamenii care nu au reuşit trebuie să se retragă şi să lase partidul să se refacă, iar o nouă conducere ar reda PSD forţa, atitudinea unui partid de stânga important şi ar clădi un "altfel de partid care să aibă mai multe şanse de a câştiga".

Mădălin Voicu are propunere de excludere din partid formulată în mai de către Marian Vanghelie în calitate de coordonator al filialei Giurgiu. Voicu a contestat propunerea la Comisia de arbitraj a PSD, dar nu s-a luat o decizie.

×
Subiecte în articol: politic